Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Ν. Γκαρά: "Η ΝΔ λεηλάτησε την ελληνική κοινωνία με υπέρμετρους φόρους και εισφορές"

 

‼️ Τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στην πορεία προς τις εκλογές, καταρρίπτονται ένα ένα... Η ΝΔ λεηλάτησε την ελληνική κοινωνία με υπέρμετρους φόρους και εισφορές

👉Ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευάσματα της κυβερνητικής προπαγάνδας, με τη στήριξη των ΜΜΕ της "λίστας Πέτσα", ήταν ότι η ΝΔ δήθεν απάλλαξε τους πολίτες από τους δυσβάσταχτους φόρους και εισφορές, εν συγκρίσει με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

⚠️Και όμως τα ίδια τα στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ και το Υπουργείο Οικονομικών αποδεικνύουν - όπως αποτυπώνονται στο παρακάτω γράφημα - ότι η ΝΔ όχι μόνο δεν ελάφρυνε, αλλά εισέπραξε από τους πολίτες πολύ περισσότερους φόρους και εισφορές, σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και σε απόλυτους αριθμούς και ως ποσοστά του ΑΕΠ.

Μέχρι τις εκλογές τα ψέμματα του καθεστώτος Μητσοτάκη θα καταρρίπτονται ένα ένα.

Η πολιτική αλλαγή, η εκλογή μιας νέας προοδευτικής κυβέρνησης στις επερχόμενες εκλογές με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, η απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη της λεηλασίας της κοινωνίας, της διόγκωσης των ανισοτήτων, των υποκλοπών και της ακρίβειας, αποτελεί σήμερα όρο επιβίωσης για την ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου